lauantai 18. syyskuuta 2021

Myymälätila skannaus

Myymälätila skannaus

Millainen on Blue Tomaton visuaalinen identtiteetti? Mitä huomaat ensimmäisenä, kun astut sisälle Blue Tomatoon? Näyteikkunat, värimaailmat, a-alueet? Millainen on viimeinen näkymä, kun lähdet Blue Tomatosta? 

Blue Tomaton visuaalinen identtiteetti

Blue Tomato Turun visuaalinen identtiteetti on aikalailla sama, kuin muissa Blue Tomaton liikkeissä. Toki liikkeiden koko ja esillepanot ovat hieman erilaisia.

Mitä näen ensimmäisenä

Ensimmäisenä, kun tulen Blue Tomatoon näen a-alueen eli pöytäryhmän, jossa on jokin tietty merkki laitettu esille, kuten Thrasher.

T-paitoja rullattuna sekä viikattuna ja huppari

koko näkymä a-alueesta

uudet tuotteet

Teippaukset, matot, a-telineet, valaistus, näyteikkunat

Blue Tomatossa ei ole ollenkaa isoja mattoja, mutta 2 pientä löytyy. Yksi löytyy dekkien edestä, jonka päällä voi kokeilla dekkiä. Toinen matto löytyy nojatuolin edestä. Katossa on isot valot ja spottivaloja. Blue Tomatossa on yksi isompi näyteikkuna ja toinen mikä on vähän pienempi. Ikkunoissa on teipattuna muutamia merkkejä, joita myydään liikkeessä. 

Värimaailma, kalusteet, materiaalit, graafiset materiaalit, ykköspöytä

Blue Tomaton värimaailma koostuu pääosin valkoisesta ja puun eri sävyistä. Osa hyllyistä on puisia, mutta pääosin on metalli hyllyjä. Rekit ovat metallisia ja muut irto osat joita käytimme. Liikkestä löytyy muutama vitriini, jotka ovat lasisia. 

Liikkuminen myymälässä

Blue Tomatossa ei ole mitään selkeää reittiä jota pitkin täytyisi kulkea. Asiakkaat kulkevat liikkeen oman mieltymyksen tai tarpeen mukaisesti. 

Hintaviestintä, kuitit, pakkausmateriaalit

Asiakastilauksien pakkaamiseen käytämme pahvilaatikoita tai paperipusseja. Asiakkaiden ostokset laitamme paperikassiin. Joka tuotteesta löytyy oma hintalappu, mutta jos on kamppajantuote, sale tuote tai uusi niin niitten edessä on isommat kyltit jotta asiakkaat huomaavat tuotteet ja niiden tarjouksen tai, että kyseiset tuotteet ovat uusia. 

tarjous kyltti

New stuff kyltti

Sale kyltti

Tarjous kyltti

Kassa-alue

Kassa sijaitsee keskellä Blue Tomaton liikettä. Se on näkyvässä paikalla, jotta asiakkaat huomaavat sen. Siellä on kaksi kassaa, mutta yleensä vain toinen on käytössä. Kassan takana on pöytätaso, jonka alla on kaksi kaappia ja henkareille rekki. 

Viimeinen näkymä ennen Blue Tomatosta poistumista

Vasemmalla puolella näät miesten vaatteita ja housuja. Oikealla puolella on a-alueen pöytäryhmä, sekä naisten vaatteita.

Asiakaspalvelu

Asiakasta tervehditään ystävällisesti, kun hän astuu liikkeeseen, jonka jälkeen kysytään usein ''Oliks teillä mitään tiettyä hakusessa?''. Kiitetään ja toivotetaan hyvät päivän jatkot asiakkaalle, kun hän lähtee. Jokaista asiakasta palvellaan tasavertaisesti.

Verkkosivut, somekanavat

Blue Tomatolla on Instagram, Facebook ja verkkosivu. Instagramiin julkaistaan usein asukuvia, uusista tuotteista kuvia, tarjouksista ja kilpailuista. Facebookkiin tulee sama sisältö kuin Instagramiin. Verkkosivuilta löydät vaatteita, asusteita, kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Verkkosivuilta näet myös brändit joita myydään Blue Tomatossa.

Verkkosivu: blue-tomato.com
Facebook: bluetomatoshopturku
Instagram: bluetomatoshopturku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajankäyttökello

 Ajankäyttökello Mihin käytät aikaasi? Tarkastele omaa ajankäyttöäsi kellotaulun avulla. Merkitse kellotauluun totuudenmukaisesti, miten aik...